Effektivt og enkelt

Enten det er selskapet ditt som helhet, et prosjekt eller et produkt som skal markedsføres trengs det en helhetlig og gjennomtenkt strategi i forhold til markedsføring og branding. Før vi setter i gang med de mer konkrete tjenestene våre presentert nedenfor så hjelper vi ofte våre klienter med å legge en strategi som vi tar med oss videre i all produksjon av markedsmateriell.

360 Virtuell Visning

Mest brukt hos våre klienter innen eiendom, men også innen produkt presentasjoner, visualisering av nye konsepter, og ikke minst innen både shipping, olje og gass. CGI (computer generated imagery) eller 3D renderinger som er det mer folkelige begrepet på det er med dagens teknologi nærmest foto realistisk. Vi har levert 3d bilder og filmer/animasjoner til prosjekter over hele verden. Hva som gjør oss unike er den høye kvaliteten vi leverer samtidig som kostnaden vår er lavere og leveringstiden kortere. Samt at vi har 3d artister "in-house" slik at vi har utviklingen i umiddelbar nærhet til våre prosjekt leder og kreativ leder.

Virtual Reality

360 Virtuell presentasjoner kan være en fullverdig 360 presentasjon av en eiendom eller et produkt. Og ikke minst en butikk eller et konto. Er fremtidens butikk en du kun besøker i en virtuell virkelighet? Eller som en 360 presentasjon på mobilen. Våre 360 Virtuelle presentasjoner er lagd for datamaskiner, nettbrett og mobil telefoner. Se eksempel.

Introduksjons film

Virtuell virkelighet er fremtiden. Det er mye av det samme som vi har presentert under 360 Virtuell presentasjon. Men vi skiller det fordi det er en forskjell på om det er bygd for mobile enheter, eller om det er bygd for VR briller. For øyeblikket holder vi på å utvikle industriledende standarder for bruk av VR på en måte det aldri har blitt gjort før. Nedenfor finner du et eksempel på en enebolig i Virtuell Virkelighet. Men for fremtidens VR ta kontakt for mer informasjon. Se eksempel.

2d og 3d plantegninger

Ny teknologi er så meget. Men vi jobber alltid med det nyeste innen teknologi og vi vil påstå at vi er i en unik posisjon i Norge med et eget in-house utvikler miljø i New York, samt den direkte kontakten vi har med utvikler miljøet i Silicon Valley. En av flere teknologier vi arbeider med i dag er kombinasjonen av VR og AR. Og ikke minst så er vi en offisiell utvikler for Microsoft Hololens. Se video om Microsoft Hololens.

3D Renderinger / CGI

A properly designed and developed website for computers and mobile devices is a must in todays market. It is the most important tool where you can present all parts of your project, and implement all the other tools we have presented above. Making information available for your clients when they need it is absolutely crucial. App development is a more advanced tool and is an addition to a website for bigger developments where two way communication with clients are important.

Befaringsverktøy

Vi produserer filmer for våre klienter av alle arter. Fra korte animasjoner, til avanserte CGI/3Drenderings filmer og ikke standard film produksjon. Vi produserer, redigerer og jobber med både musikk og voiceover for å skape den best mulige produksjonen innen for ditt budsjett. Med dagens teknologi er film produksjon rimeligere og mer fleksibel enn det den var tidligere. Ta kontakt for mer informasjon.

Markedsføring og strategi

Vi utnytter det siste innen teknologi for å gjøre presentasjoner levende og interaktive. Det kan være en mengde forskjellige medier inkludert VR som nevnt ovenfor men også mye skjermer, projektorer og ikke minst det siste innen touch teknologi. Vi har gjennomført flere prosjekter over hele verden hvor vi har jobbet med både Microsoft sine unike touchtables med gjennkjennings teknologi og mer standariserte touch skjermer.

Coaching

More information to come. Se video.

........

More information to come.